Over mij

Ik ben Brigitte. 50 jaar en moeder van een Bengel en een engel*. Quinn van 19 en Guy*, die 11 dagen oud mocht worden.

Na het overlijden van mijn tweede zoontje ben ik redelijk snel gestopt met fulltime buitenhuis werken om meer voor mezelf en mijn gezin te kunnen zorgen. Ik wilde op zoek naar wat mij gelukkiger maakt en de zon in mij laat schijnen. Zo kwam ik in contact met de verbonden ademhaling en maakte ik kennis met de ontspannende werking hiervan. Ik deed de opleiding tot ademcoach en tijdens het begeleiden van verschillende ademworkshops voelde ik me steeds krachtiger aangetrokken door 'aanraking'. Ik voelde ook wat dit met mij deed!. Een aanraking is zo zacht, zo rustgevend, zo liefdevol, zo helend en krachtig en al snel wist ik dat ik me daar verder in wilde verdiepen.

Aanraking durven ontvangen is echt niet voor iedereen vanzelfsprekend! Het bewust voelen en ontvangen tijdens een massage is een geweldige manier om te ontspannen en verstillen. Voor mij staat hierin de taal van de tantra, de kracht van onze seksualiteit en levensenergie, als basis krachtig en centraal!

Mijn eigen groei is hierin een voortdurend openend en groeiend proces. Ik ervaar mijn eigen bewustwordingsproces nog altijd als een mooie reis waarin ik de schaduwrandjes rond de juwelen van mijn hart en ziel steeds meer omarm zodat ik hun glinsterende/fonkelende licht helder kan zien.

"You can feel your bright light if you can embrace en let go off your shadows!'

In ieder van ons zit een bron van 'onuitputtelijke levensenergie' en ik wil je laten voelen, laten ervaren, laten zijn. Ik nodig je graag uit om los te laten wat je niet meer nodig hebt en stapje voor stapje steeds dichter bij je dromen en wie je werkelijk bent te komen en deze voluit te gaan leven.

Brigitte

Sitemap