massage voor koppels

Een privé massage workshop voor stellen, koppels, vrienden, partners. 
Elkaar in een veilige en privé setting  masseren. Geven en ontvangen! Jullie verbinding verdiepen en elkaar;  aanraking, rust, tijd, aandacht, warmte en liefde geven.
Elkaar omarmen en omstrengelen.

Het is zo mooi om jezelf en de ander de ruimte te kunnen en durven geven om elkaar echt te zien. Om vrij je lichaam te laten spreken of in woorden te vertellen. Om helemaal te mogen ontvangen en/of de energie en ervaring te mogen delen om zo te mogen geven. De overgave van wat je met elkaar wilt delen. Voelen dat jullie sensuele en seksuele/levens energie een hele krachtige en fijne energie is en geen taboe?

Door elkaar diep onvoorwaardelijk in veiligheid en vertrouwen te masseren kan jullie zelfontplooiing en zelfvertrouwen groeien. Jullie relatie vernieuwen en versterken alsook je eigen bewustwording groeien. Zacht gemasseerd worden kan een hele diepe ontspanning geven. Je kan je partner terugbrengen naar een gevoel van onschuld in veiligheid zonder oordeel waarbij je elkaar mag bekijken met een zachtere blik.

De massage is bewustmakend, puur, zuiver, ongelooflijk geduldig en liefdevol waarbij jullie alle gevoelens van warmte, tederheid en liefde door je lijf mag gaan voelen. Jullie mogen gaan ontdekken wie je nu werkelijk echt helemaal wilt en kunt zijn met elkaar.

Samen gaan we op een futton (mat) onderzoeken wat een prettige houding is om te geven en wat een prettige en veilige manier om te ontvangen.
Hoe kan je bijvoorbeeld de massage voorbereiden dat het voor jullie samen een fijne ontspannen ervaring is. Je leert elkaars lichaam lezen en ontdekken.

Heb je nog vragen over de massage of wil je graag een afspraak maken.

Sitemap