Holistic Pulsing

Met de holistic pulsing technieken puls (masseer) ik zachtjes je lichaam en nodig ik je uit tot diepe ontspanning en loslaten. Ik breng je lichaam zacht, liefdevol en respectvol in beweging. Niet zomaar een beweging maar in een wiegend ritme van jouw lichaam.
Dit geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Je hoofd mag verstillen en je wordt uitgenodigd meer te zakken in je lichaam. Blokkades worden aangeraakt en kunnen vervolgens meebewegen in jouw ritme waarin je ze mag loslaten met een diepere ontspanning als gevolg.

Een mens bestaat voor meer dan 70% uit water en het wiegen brengt je helemaal in beweging. Het vrij stromen, worden geraakt en loslaten nodige uit om jou energie en levensstroom weer op gang te brengen geheel in harmonie met de wijsheid van je lichaam.
Deze manier van aanraking, de pulsing creëert een heerlijke ontspanning, zeker voor mensen die veel in hun hoofd zitten. Ik pas pulsing in mijn massages toe om je lichaam te stimuleren spanning en controle in veiligheid los te laten.

terug naar massage pagina

Sitemap