Deep Joint Rotations

Verdiepende aanraking voor schouder, elleboog, pols, heup, knie en enkel gewrichten door middel van rustige, vertraagde diepe rotaties ondersteund door je ademhaling en gecombineerd met diepe lomi lomi strokes zodat gestagneerde energie weer ruimte krijgt om in beweging te komen.

De rotaties werken op een dieper niveau van je lichaam om blokkades aan te raken en psyche en gevoel met elkaar te verbinden en balans te brengen. Zo kun je aanwezige spanning en stress  beter loslaten. De rotaties activeren de mobiliteit van je gewrichten en versoepelen je lichaamsbeweging. Energetisch ondersteund de massage je bij vastgezette spanning en stress en balanceert de vitaliteit en energiestroom in je lichaam. Het stimuleert het herstel van je gevoel van eenheid en innerlijke balans. De massage is sterk verbonden met het Hawaiiaanse Sjamanisme.

Tijdens de kennismaking van het aanraken en het opwarmen van je lichaam en spieren komen de Lomi Lomi Lemniscaat (verbindend en harmoniserend) en spiraal (ondersteunend) weer voor.

De 'deep joint rotations' kun je als losse sessie of geïntegreerd in een Hawaïaans lomi lomi massage ontvangen. Bij een Deep Joint Rotation sessie zal ik voorafgaand aan de rotaties middels 'lomi lomi aanraking je lichaam uitnodigen om te ontspannen en je spieren opwarmen.

Heb je nog vragen over de massage of wil je graag een afspraak maken.  

Sitemap