Lomi Lomi

De Lomi Lomi 'Kahu Abraham in de ‘Temple Style’ massage komt oorspronkelijk uit Hawaï en is een helingsritueel welke van generatie op generatie in verschillende families werd doorgegeven. De massage werkt op het niveau van je lichaam, ziel en bewustzijn en heeft als uitgangspunt je zelfgenezend vermogen te activeren. De massage richt zich op het herstellen van eenheid in jezelf en tussen jou en je omgeving. Het nodigt je energiestroom en herstel van innerlijke balans uit en werkt door op je onbewuste niveau.

Ik masseer je met mijn onderarmen en handen in vloeiende bewegingen en vaak onafhankelijk van elkaar waardoor je cognitieve denken niet meer kan volgen waar en hoe je wordt aangeraakt zodat je bewustzijnsstaat (als je je hier aan over kan geven) de mogelijkheid krijgt om transformatieprocessen op gang te brengen op verschillende niveaus in jezelf. De bewegingen die ik maak zijn gebaseerd op oude principes en hebben hun heilzame werking al bewezen. De Lemniscaat (verbind en harmoniseert) en de spiraal (ondersteund) en helpen je lichaam, psyche en gevoel met elkaar te verbinden en in balans te brengen zodat je wordt uitgenodigd aanwezige stress los te laten.

De combinatie van 'energetisch' voorbereiden, aandachtige aanraking met positieve intentie, zachte/diepe bewegingen en je ademhaling maakt, dat je een diepe ontspanning mag voelen waarbij je zelfgenezend vermogen kan worden aangesproken en de massage een bijzondere ervaring mag zijn.

Heb je nog vragen over de massage of wil je graag een afspraak maken.

Sitemap