Massages

Er zijn veel verschillende massage-technieken om even helemaal te verstillen. Om jouw lijf te ontdekken en voelen vanwaar er spanning in jouw lichaam bevind. Om beweging van blokkades en ontspanning in je lichaam te gaan ervaren, vrij van oordeel, triggers, oude pijn en wonden vanuit het verleden.

Ik nodig je uit om een ontspannende Lomi Lomi massage te komen ervaren.Ik combineer door mij verschillend geleerde 'massage' technieken als, klassieke Massage, Deep Joint RotationsBuik, Shiatsu, Holistic Pulsing tezamen met verdiepende ademtechnieken in overleg met jou, om een juiste afstemming te vinden voor wat jij, en jouw lichaam nodig heeft.

In een veilige omgeving en op een zachte respectvolle manier ontvang ik je om te komen ervaren wat een diepe levensbehoefte aanraking is zodat je stap voor stap zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen kan voelen. Ik stimuleer je Yin- en Yang energie op weg naar innerlijke harmonie.  Je mag je bewust worden van het gevoel van aangeraakt worden. Je mag inzichten ontvangen van je eigen lichaam. De massage mag er zijn voor ontspanning en je meer en meer een gevoel van rust en ruimte geven. Ik zal je met de juiste intentie en aandacht begeleiden. Je hoofd uitnodigen te verstillen en je hart te gaan spreken.

Heb je nog vragen over de massage of wil je graag een afspraak maken.

Sitemap